Even voorstellen

Ik ben Cynthia Musters-van Alphen.

Ik verzorg de voeten van mensen met allerlei klachten en voetproblemen. Daarbij heb ik ook een signalerende functie en adviseer onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging.

Als medisch pedicure kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing.
Daarbij heb ik als medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, anti-druk technieken, nagelregulatie en -reparatietechniek.

Als gediplomeerd medisch pedicure ben ik aangesloten bij branche organisatie PROVOET.
Ik ben geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicure (KRP).
Tevens werk ik volgens de code van de voetverzorger, samengesteld door het HBA.
In deze code staan wettelijke eisen en branchenormen met betrekking tot Hygiëne, Arbo en Milieu. Het HBA is per 1 januari 2015 opgeheven en Het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE) is een stichting die haar deuren op 1 januari 2015 heeft geopend.
Het CvAE heeft als doel de kennis rondom ambachtseconomie te delen en de kracht, kwaliteit en het imago van de ambacht te versterken.

Tevens werk ik volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar een (behandeld) arts.
Ik werk als medisch pedicure op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.